Sikker Sletting

Vi kan tilby en pakkeløsning på henting av gammelt IT-utstyr enten for bedrift eller privat, vi driver med avfallshåndtering og ikke minst sikker sletting av alle typer lagringsmedier. Du kan selvsagt levere enheter til sletting selv.

Kanskje har du laptoper, nettbrett eller mobiltelefoner som ligger «gjemt» i en hylle eller et skap. Disse vil alle potensielt kunne inneholde personopplysninger som skal slettes etter loven. Det er en utfordring å håndtere data på gamle lagringsmedier. Hvis du ikke har sikre sletteløsninger for utfasing av gammelt utstyr, risikerer du bøter i henhold til EU sitt GDPR regulativ, eller en risiko for at sensitive data kan komme på avveie.

Vi har utstyret som trengs for å sikre at alle data på dine gamle enheter blir slettet på en sikker og godkjent måte. Det er Nasjonal Sikkerhetsmyndighet som lager retningslinjer for sikker sletting og Gløde AS følger disse retningslinjene. Etter utført sletting får du tilsendt slettebevis med serienummer på enhetene som er slettet. Gløde samler inn, sletter eller destruerer lagringsenheter enten i vår Intimus 8000 degausser (for eldre medier med magnetfelt) eller i vår nye Intimus FlashEx Schredder som maler opp enheten til små partikler som ikke er større enn 4 x 4 mm. Vi kan også slette med software hvis det er aktuelt med gjenbruk av lagringsmediet.

 

Ta kontakt for prisoverslag

Kontakt oss

Ta kontakt for bestilling

 • Bilde av mini planter

  Det Lille Gartneri - MINI

  Ha tilgang og mulighet til å dyrke dine favoritturter eller andre småblomster hele året rundt med dette praktiske lille dyrkesystemet.

  Kun 699,- (Førpris 999,-)

 • Det Lille Gartneri - MAX

  Dyrk enkelt dine favoritturter eller grønnsaker på kjøkkenet eller i stuen når du vil, hele året!

  Kun 999,- (Førpris 1499,-)

 • HP EliteDesk 705 G2

  En luddig liten stasjonær

  Kun 800,- (Førpris 1000,-)